Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سیدعلیرضا ناجی رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به افزایش آمار ابتلا به سویه اُمیکرون در کشور گفت: با توجه به نتیجه تستها و پایش های موجود، سویه اُمیکرون عمده‌ترین سویه در ایران است اگرچه این موضوع برای دیگر کشورها هم مصداق دارد. به نظر می‌رسد طی دو هفته آینده غالبترین سویه در کشورمان اُمیکرون خواهد بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر موارد شناسایی شده در برخی استان ها به ۸۰ درصد هم می رسد. این سویه بسیار سرایت پذیر است و از واکسن و سیستم ایمنی فرار می کند.علائم آن عمدتا همان علائم کرونا است. سردرد و سرگیجه، عطسه، تب کم و تهوع و گرفتگی صدا از علائم این سویه است . کاهش حس چشایی و بویایی از دیگر علائم این سویه است که با درجاتی پایین تر در بین مبتلایان دیده می‌شود.

 ناجی تاکید کرد: افرادی که این علائم را می‌بینند باید تست بدهند و در صورت مثبت بودن قرنطینه شوند و دارو دریافت کنند تا سرایت آن به دیگران به حداقل ممکن برسد.

اُمیکرون می‌تواند به دلیل سرایت پذیری بالا موجب درگیری ریوی و فوت شود

وی گفت: اُمیکرون از نظر میزان کُشندگی و شدت بیماری نسبت به سایر سویه‌ها شدت کمتری دارد اما این سویه هم می‌تواند به دلیل سرایت پذیری بالا موجب درگیری ریوی و فوت شود . سهم افرادی که بیماری‌های زمینه ای به همراه فاکتورهای خطر دارند در این بین بیشتر است. به همین دلیل جلوگیری از چرخش ویروس در جامعه بسیار مهم است.

آمار مراجعه کنندگان سرپایی به مراکز درمانی با شیبی کم در حال افزایش است

رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری در خصوص آمار مراجعه کنندگان سرپایی به بیمارستان مسیح دانشوری گفت:این آمار با شیبی کم در حال افزایش است . اگر بازگشایی‌ها به صورت ساده‌انگارانه انجام شود می‌تواند تعداد مبتلایان را افزایش داده و در اسفندماه با پیکی به همراه افزایش مرگ و میر همراه شود. اگرچه این آمار به شدت پیک پنجم نخواهد بود.

چرخش ویروس در جامعه می‌تواند علاوه بر ابتلاء و مرگ، موجب تغییر شکل ویروس شود

ناجی گفت: چرخش ویروس در جامعه می‌تواند علاوه بر ابتلاء و مرگ ، موجب تغییر شکل ویروس شود و پایداری عوارض در افرادی که به کووید مبتلا می‌شوند را برجای بگذارد.

وی تاکید کرد: راهکارهای جلوگیری از اُمیکرون مثل راهکارهای قبلی است. ماسک زدن و رعایت فاصله اجتماعی و کارهایی که گردش ویروس در جامعه را محدود می کند توصیه می‌شود. با توجه به واکسن‌گریزی این سویه، تزریق دُز بوستر بسیار مهم است تا با تقویت سیستم ایمنی بتوانیم برخورد مناسبی با اُمیکرون داشته باشیم.

ناجی از افرادی که واکسن نزده اند تقاضا کرد خود را واکسینه کنند.

ماسک‌های پارچه‌ای سد مناسبی در برابر سویه اُمیکرون نیستند

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی بیمارستان مسیح دانشوری با تاکید بر اینکه ماسک‌های پارچه ای سد مناسبی در برابر سویه اُمیکرون نیستند گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته استفاده توأمان از ماسکهای N۹۵ و ماسک‌های دولایه جراحی می‌تواند حفاظت ما را در برابر ورود سویه اُمیکرون ارتقا ببخشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1126894 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا بیمارستان مسیح دانشوری ویروس در جامعه سویه ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۹۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی