Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، سیدعلیرضا ناجی رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری در برنامه سلامت رادیو تهران با اشاره به افزایش آمار ابتلا به سویه اُمیکرون در کشور گفت: با توجه به نتیجه تستها و پایش های موجود، سویه اُمیکرون عمده‌ترین سویه در ایران است اگرچه این موضوع برای دیگر کشورها هم مصداق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد طی دو هفته آینده غالبترین سویه در کشورمان اُمیکرون خواهد بود .

کاهش حس چشایی و بویایی می‌تواند از علائم ابتلا به اُمیکرون باشد

وی افزود: در حال حاضر موارد شناسایی شده در برخی استان ها به ۸۰ درصد هم می رسد. این سویه بسیار سرایت پذیر است و از واکسن و سیستم ایمنی فرار می کند.علائم آن عمدتا همان علائم کووید است. سردرد و سرگیجه، عطسه، تب کم و تهوع و گرفتگی صدا از علائم این سویه است . کاهش حس چشایی و بویایی از دیگر علائم این سویه است که با درجاتی پایین تر در بین مبتلایان دیده می‌شود.

 ناجی تاکید کرد: افرادی که این علائم را می‌بینند باید تست بدهند و در صورت مثبت بودن قرنطینه شوند و دارو دریافت کنند تا سرایت آن به دیگران به حداقل ممکن برسد.

اُمیکرون می‌تواند به دلیل سرایت پذیری بالا موجب درگیری ریوی و فوت شود

وی گفت: اُمیکرون از نظر میزان کُشندگی و شدت بیماری نسبت به سایر سویه‌ها شدت کمتری دارد اما این سویه هم می‌تواند به دلیل سرایت پذیری بالا موجب درگیری ریوی و فوت شود . سهم افرادی که بیماری‌های زمینه ای به همراه فاکتورهای خطر دارند در این بین بیشتر است. به همین دلیل جلوگیری از چرخش ویروس در جامعه بسیار مهم است.

آمار مراجعه کنندگان سرپایی به مراکز درمانی با شیبی کم در حال افزایش است

رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری در خصوص آمار مراجعه کنندگان سرپایی به بیمارستان مسیح دانشوری گفت:این آمار با شیبی کم در حال افزایش است . اگر بازگشایی‌ها به صورت ساده‌انگارانه انجام شود می‌تواند تعداد مبتلایان را افزایش داده و در اسفندماه با پیکی به همراه افزایش مرگ و میر همراه شود. اگرچه این آمار به شدت پیک پنجم نخواهد بود.

چرخش ویروس در جامعه می‌تواند علاوه بر ابتلاء و مرگ، موجب تغییر شکل ویروس شود

ناجی گفت: چرخش ویروس در جامعه می‌تواند علاوه بر ابتلاء و مرگ ، موجب تغییر شکل ویروس شود و پایداری عوارض در افرادی که به کووید مبتلا می‌شوند را برجای بگذارد.

وی تاکید کرد: راهکارهای جلوگیری از اُمیکرون مثل راهکارهای قبلی است. ماسک زدن و رعایت فاصله اجتماعی و کارهایی که گردش ویروس در جامعه را محدود می کند توصیه می‌شود. با توجه به واکسن‌گریزی این سویه، تزریق دُز بوستر بسیار مهم است تا با تقویت سیستم ایمنی بتوانیم برخورد مناسبی با اُمیکرون داشته باشیم.

ناجی از افرادی که واکسن نزده اند تقاضا کرد خود را واکسینه کنند.

ماسک‌های پارچه‌ای سد مناسبی در برابر سویه اُمیکرون نیستند

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی بیمارستان مسیح دانشوری با تاکید بر اینکه ماسک‌های پارچه ای سد مناسبی در برابر سویه اُمیکرون نیستند گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته استفاده توأمان از ماسکهای N۹۵ و ماسک‌های دولایه جراحی می‌تواند حفاظت ما را در برابر ورود سویه اُمیکرون ارتقا ببخشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پیك ششم كرونا ا میكرون ماسك های پارچه ای حس چشایی بیمارستان مسیح دانشوری ویروس در جامعه سویه ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا

متخصص چشم‌پزشکی با اشاره به افزایش سرطان‌های سطح چشم، از تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرارگرفتن در معرض آلودگی هوا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا پیمان امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آن‌ها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: چشم عضو بسیار مهمی در بدن است که عملکرد و نقشی حائز اهمیت در بدن دارد، در واقع چشم برقرارکننده ارتباط افراد با پیرامون است که اطلاعات بسیار زیادی را از محیط را از طریق بینایی دریافت می‌کند.

وی با بیان اینکه چشم عضوی بسیار ظریف و حساس است که می‌تواند به راحتی متحمل آسیب شود، افزود: هنگامی که افراد به صورت مداوم با مواد سمی در ارتباط باشند، مشکلات و آسیب‌هایی متوجه چشم آن‌ها خواهد شد که ارتباط بعضی از این آسیب‌ها با آلودگی هوا به اثبات رسیده و بعضی دیگر بر پایه فرضیات است و علم در این زمینه هنوز تکمیل نشده است.

متخصص چشم‌پزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: افراد مبتلا به گلوکوم یا آب‌سیاه با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا شاهد تشدید بیماری خود خواهند بود، همچنین بیماری دیابت تأثیر اثبات‌شده‌ای بر شبکیه چشم دارد و آلودگی هوا بر تشدید دیابت افراد نیز تأثیرگذار است.

پیمان ادامه داد: مشکلات سطح چشم از جمله حساسیت، سوزش، خارش و عوارض خشکی چشم نیز با قرارگیری در معرض آلودگی هوا تشدید می‌شود و با تجربه روزهای آلوده، افراد درگیر با مشکلات مذکور علائم شدیدتری را تجربه خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه بیماری‌هایی از جمله آب مروارید نیز با سموم ارتباط دارند، گفت: به‌طور کلی قرارگیری در معرض سموم منجر به تشدید بعضی علائم و بروز زودتر آن‌ها می‌شود و طی ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر شاهد شیوع بیشتر بعضی بیماری‌های مرتبط با چشم از جمله سرطان‌های سطح چشم بوده‌ایم.

متخصص چشم‌پزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه تأثیراتی که آلودگی هوا بر سلامت افراد می‌گذارد بر هیچ فردی پوشیده نیست، اضافه کرد: به‌طور قطع نمی‌توان اعلام کرد که افزایش سرطان‌های سطح چشم به دلیل آلودگی هوا بوده است، اما طی سال‌های اخیر تنها عاملی که تشدید شده است، آلودگی هوا و در معرض سموم محیطی قرار گرفتن به‌شمار می‌رود.

کد خبر 751413

دیگر خبرها

  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟