Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دکتر پیام طبرسی درباره ورود سویه اومیکرون به کشور هشدار داد و افزود: تقریبا ۲۰ روز از ورود این سویه به آفریقای جنوبی می گذرد و در همین مدت این سویه به سرعت تبدیل به سویه غالب در آفریقای جنوبی شد.

به گزارش ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی با هشدار نسبت به خطر شیوع سویه اومیکرون، گفت: شرایط ما، شبیه به بهمن ۹۸ و ورود کرونا به کشور شده است، زیرا با ویروس جدیدی با انتقال بالا طرف هستیم که ممکن است از سد ایمنی ناشی از ابتلای قبلی عبور کند و درباره میزان تاثیر واکسن‌ها در برابر این سویه اطلاع نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه در حال حاضر سویه دلتا در آفریقای جنوبی وجود ندارد، افزود: تمامی موارد ابتلا مربوط به اومیکرون است و این سویه با سرعت بالا در تمام کشورهای اروپایی در حال گسترش است.

وی با اشاره به لاک داون در کشور هلند با وجود بالای ۸۰ درصد واکسیناسیون و احتمال لاک داون در انگلیس، آلمان و بسیاری از کشورهای دیگر اروپایی، نسبت به شدت سرایت پذیری این سویه هشدار جدی داد و اظهار داشت: تنها راه مطمئن برای مقابله با این سویه در شرایط فعلی رعایت پروتکل های بهداشتی است و استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی هنوز می‌تواند از گسترش بیماری جلوگیری کند.

طبرسی با اشاره به اینکه کشورهای اروپایی در آستانه سال جدید هستند و اعلام لاک داون از نظر اقتصادی آنان را تحت تاثیر قرار می دهد، گفت: اما با این وجود به خاطر اهمیت جلوگیری از انتقال بیماری و حفظ سلامت مردم این تصمیم سخت را گرفته اند.

وی تصریح کرد: تا کنون در بیشتر کشورهایی که این ویروس شایع شده، بیشتر افراد بین ۱۵ تا ۲۹ سال به این سویه مبتلا شده‌ اند، بنابر این علائم خفیف تر و بستری ها و مرگ و میرها کمتر بوده است،  اما اگر موج بیماری از این گروه سنی خارج شود و به گروه های پرخطرتر مانند افراد مسن که بیماری های زمینه ای دارند برسد، قطعا موجب افزایش مرگ و میر خواهد شد.

طبرسی افزود: این الگو در انگلیس تجربه شد، در ابتدا موارد بستری در آن خیلی کمتر بود بعد به طور ناگهانی در دو سه روز اخیر افزایش یافت که نشان می دهد با تغییر الگوی بیماری خطر این سویه می تواند بیشتر شود، افراد واکسینه نشده میزبان مناسبی برای ویروس اومیکرون هستند،  تعداد زیادی از این افراد قبلا کرونا هم نگرفته اند بنابراین بدنشان در برابر این ویروس بسیار آسیب پذیر و مستعد است.

وی با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی و قرنطینه محدود با جلوگیری از تجمعات در مدارس، دانشگاه‌ها، کنسرت‌ها و غیره گفت: باید از هرگونه تجمع غیرضروری خودداری شود و افرادی که واکسن نزده اند هرچه سریعتر باید واکسینه شوند.

طبرسی یادآور شد: خیلی از افراد چون در آستانه سال جدید میلادی هستیم، ممکن است قصد خروج از کشور را داشته باشند و از طرفی هم ممکن است بسیاری از افراد خارج از کشور، برای دیدن خانواده شان به ایران سفر کنند که ما از هر دو گروه خواهش می کنیم که مسافرت‌های خود را کنسل کنند چون هرگونه جا به جایی باعث افزایش انتقال ویروس خواهد شد.

محمد هاشمی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مشاهده سویه اومیکرون کرونا در ایران را تایید کرد.  

محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت، به جز یک موردی که نتیجه آزمایش او بامداد روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مثبت بود، دو مورد مشکوک به ابتلا به سویه جدید اومیکرون نیز در ایران وجود دارد.

کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت، نخستین مبتلا به اُومیکرون در ایران فردی ساکن تهران است از امارات متحده عربی وارد کشور شده است.

 

 
 
  
  
 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۳۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور