Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@15:05:23 GMT

جلسه کمیته پیوند اعضا مرکز مسیح دانشوری برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۰۷۱۱

جلسه کمیته پیوند اعضا مرکز مسیح دانشوری برگزار شد

به گزارش خبرگزاری فارس، جلسه کمیته علمی پیوند اعضاء مرکز جامع پیوند حضرت مهدی(عج) بیمارستان مسیح دانشوری به ریاست  ولایتی و با حضور پزشکان، متخصصان، کادر درمان این مرکز و همچنین احمدی رئیس شبکه آموزش صدا و سیما برگزار شد.

در این جلسه ولایتی ضمن خیر مقدم به  احمدی رئیس شبکه آموزش صدا و سیما، با اشاره به حضور اساتید، پزشکان، پرستاران و تمامی کادر درمانی ارزشمند و پرتلاش در این مرکز که همه در یک سطح و با یک معیار یعنی خدمتگذاری به مردم به عنوان بهترین عبادت سنجیده می شوند گفت: این مرکز با سابقه طولانی درمان بیماری های ریوی و به ویژه سل توانست با تحقیق و پژوهش های مستمر و عمیق، داروهای قابل ملاحظه ای را برای درمان این بیماری معرفی نماید هر چند کماکان مواردی وجود دارد که داروها بر این بیماری مهلک مؤثر نیست و تلاش ها در این زمینه برای دستیابی به یافته های جدید دنبال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در کنار درمان سل به صورت پزشکی و طبی، جراحی هم لازم است گفت: این که پیوند اعضا قله پزشکی محسوب می شود تردیدی نیست و در بین اعضا،، پیوند ریه از همه مهمتر است.

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری افزود: در سال ۱۳۸۳ فعالیت پیوند ریه در این بیمارستان آغاز شد و تاکنون که بنده مسئولیت بیمارستان را برعهده دارم  ۱۳۴ نفر پیوند ریه دریافت کرده اند و برخی افراد یک ریه و برخی نیز دو ریه پیوند زده‌اند که به این ترتیب با احتساب دو پیوند ریه برای برخی افراد، بیش از ۲۰۰ ریه پیوند اجرا شده است.

ولایتی تاکید کرد:  کار مهمی در زمینه پیوند در  بیمارستان مسیح دانشوری صورت گرفته که در ادامه برخی از این اطلاعات و آمارها ارائه خواهد شد ضمن آن که خوشبختانه مرکز پیوند حضرت مهدی (عج) با زحمت و تلاش همه همکاران راه اندازی شده است و می تواند زمینه توسعه خدمات در ابن خصوص باشد.

در بخش دیگری از این جلسه مسعود احمدی رئیس آموزش صدا و سیما  ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت مثال زدنی ولایتی و متخصصان و کلیه کادر درمان بیمارستان مسیح دانشوری گفت: ۱۹ ماه است که درگیر کرونا هستیم و تاکنون ۱۹۶۰۰ کلاس آموزشی برگزار کردیم و تلاش شد تا گام به گام و همراه با پزشکان، پرستاران و کادر درمان بتوانیم گوشه ای از زحمات مدافعان سلامت را منعکس کنیم.

وی افزود: امروز و در این مجموعه با اقدامات بزرگ و فعالیت های امید بخش که مورد نیاز جامعه و مردم است مواجه شدم که باید به ولایتی، همه دست اندرکاران، متخصصان و همه کسانی که خیرانه و مومنانه این اقدامات بزرگ و به ویژه ساختمان بزرگ و جدید بیمارستان را اجرایی نموده اند دست مریزاد گفت.

مسعود احمدی با اشاره به ضرورت معرفی فعالیت های این مجموعه بزرگ که شفا بخش ریه های دردمند بیماران به ویژه در این ایام کرونایی است تصریح کرد: ما وظیفه خودمان می دانیم که هرچه بهتر و کامل تر بتوانیم این اقدامات را منعکس کنیم و تلاش خواهیم کرد این حجم بزرگ عملیات سلامت را از نگاه دوربین بیان کنیم و بتوانیم در آینده نزدیک مستند بیمارستان مسیح دانشوری را در جهت امید افزائی ارائه نمائیم.

مسلم بهادری عضو شورای عالی و شورای علمی مرکز تحقیقات سل و بیماری‌های ریوی مرکز هم در این نشست با تاکید بر این که باید از مرکز مسیح دانشوری به عنوان یکی از مراکز بسیار مهم جهانی پیوند در ایران یاد کرد، گفت: بیمارستان مسیح دانشوری به عنوان قطب بیماری‌های صعب‌العلاج کشور به خصوص در زمینه بیماری‌های ریه، کبد، قلب و ... مطرح است و اقدامات فراوانی را در این مرکز  در حوزه پیوند اعضا و با پیوند ریه آغاز کردیم و  بعدها پیوند قلب، کلیه، کبد، پانکراس و ... هم انجام شد.

مسلم بهادری در بخش دیگری از سخنان خود افزود: به عنوان نمونه تعداد پیوند قلب که در این بیمارستان انجام گرفته به تنهایی از تمام کشور بیشتر است و این نشاندهنده آن است که اقدامات مفیدی در این بیمارستان با تدبیر و تلاش محقق گردیده است.

در ادامه این جلسه، قائم مقام بیمارستان مسیح دانشوری هم افزود: این مرکز از آذر  ۱۳۸۳ شروع و با پیوند ریه فعالیت خود را آعاز نموده و در طی این ۱۷ سال به مرکزی که تمامی پیوندها در آن انجام می‌شود تبدیل شده است.

جماعتی افزود: در این مرکز انواع پیوندها در حال انجام می باشد و تاکنون  ۱۳۴ پیوند ریه، ۲۹۴ پیوند قلب،۹ پیوند کلیه و قلب، ۲ پیوند قلب و ریه، یک پیوند قلب، کلیه و پانکراس، ۱۷ پیوند کبد ، ۱ پیوند کبد و قلب همزمان به انجام رسیده ضمن آنکه واحد فراهم آوری مسیح دانشوری تاکنون ۲۰۳۰ مورد اهدای عضو از افراد مرگ مغزی را به انجام رسانیده و از جمله به بانک چشم ایران نیز قرنیه هایی از موارد مرگ مغزی اهدا نموده که تاکنون به ۱۵۰ مورد رسیده است.

وی تصریح کرد: این اقدامات و فعالیت ها نشان می‌دهد تیمی که در این مرکز فعالیت می نماید بسیار قوی، هماهنگ و منسجم است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پیوند بیمارستان صدا و سیما آموزش بیمارستان مسیح دانشوری پیوند اعضا کادر درمان پیوند ریه پیوند قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۰۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد +شرایط
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+شرایط
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • دومین جلسه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران ۱۷ اردیبهشت برگزار خواهد شد
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • تشکیل جلسه شورای امنیت برای گور‌های جمعی غزه