Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- کامران شیرازی: این روزها و بعد از آغاز موج پنجم کرونا، همچنان روی تخت های بیمارستان‌ها و مراکز درمانی پر است از بیمارانی که به کرونا مبتلا شده اند. وارد این مراکز که می شویم  جنب و جوش عجیبی را شاهدیم، از پرستان و پزشکان و کادر درمان گرفته که برای نجات بیماران تلاش می کنند تا همراهان بیماران که داخل محوطه و راهروهای بیمارستان چشم انتظار بهبودی بیمارشان هستند و امید خیلی هایشان بعد از خدا و کادر درمان به مانیتورهای علائم حیاتی بالای سر بیمار بسته شده و هر لحظه چیزی در سرشان مانند خطوط شکسته روی نوار قلب بیمار بالا و پایین می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

بیمارستان مسیح دانشوری از بیمارستان های است که نامش از زمان شیوع کرونا بیشتر به گوش مردم خورد. بیمارستانی که از ابتدای شیوع کرونا تا کنون مبتلایان بسیاری در آن بستری و درمان شده اند.

بیمارستان مسیح دانشوری این روزها نسبت به قبل خیلی شلوغ تر شده و به قول یکی از همراهان بیماران راهروهای بیمارستان دیگر بوی کرونا گرفته است.

صدای گریه های خانواده ای که یکی از عزیزانش به خاطر ابتلای شدید به کرونا در بیمارستان فوت شده، در کنار زمزمه های دعای خانمی که مهره های تسبیح با لرزش دستش جابجا می شود و بوی مواد ضدعفونی کننده ای که احتمالا تازه با آن کف راهروها را تمیز کرده اند، حس و حال عجیبی به این بیمارستان داده است.

صدای سرفه های پی در پی و خس خس سینه بیماران، و دیدن چهره بیمارانی که روی تخت های بیمارستان دستگاه اکیسژن را به صورت دارند و هر از گاهی از شدت درد ناله می کنند، شاید برای کسانی که تازه وارد بیمارستان می شوند چیز عجیبی باشد اما کادر درمان بیمارستان مدت هاست دارند با این صحنه ها، شب و روز خود را سر می کنند.

 

 

اتفاقات تلخ در بیمارستان کم نیست، از تلاش ناکام کادر درمان برای احیای یک بیمار گرفته تا صدای گریه هایی که به یک باره بلند می شود، اما در کنار این اتفاقات تلخ که کادر درمان و بیماران روزانه شاهد آن هستند، اتفاقات بسیار زیبا و دیدنی ای هم در حال رقم خوردن است، اتفاقاتی که شاید نظیر آن را فقط می شود در دوران جنگ تحمیلی دید.

* صحنه هایی که بوی زندگی می دهند

یکی از این صحنه های دیدنی، حضور دانشجویان، طلاب و جوانان جهادی در بیمارستان هاست، افرادی که بدون هیچ چشم داشتی در چنین روزهای سختی در کنار بیماران قرار گرفته اند و برای بهبود بیماران هرکاری از دستشان بر می آید انجام می دهند.

 

 

در بیمارستان مسیح دانشوری هم در کنار کادر درمان که شبانه روز برای بهبود حال بیماران تلاش می کنند، افرادی با لباس های یکدست آبی رنگ را هم می بینیم که بالای سر بیماران مثل پروانه می گردند؛ به بیمار آب و غذا می دهند، زیر سری و پتوی بیماران را مرتب می کنند و ...

 

 

در ابتدا احساس می کنم این آبی پوشان دلسوز جزو کادر درمان یا همراهان بیماران هستند، اما بعد از مدتی کوتاه متوجه می شوم نه کادر درمان اند نه همراه بیمار. آنها افرادی هستند که به صورت جهادی در شرایط شدید کرونایی بیمارستان، کنار بیماران حاضر شده اند و بدون هیچ چشم داشتی از بیماران مراقبت می کنند.

 

 

با بیماران و همراهان آنها که صحبت می کنیم، می بینیم این جوانان جهادی جدای خدمت به بیماران در بیمارستان، حتی در بحث خرید دارو، کمک به بیماران نیازمند که توان مالی ندارند و تهیه و توزیع بسته های غذایی برای دوران نقاهت بیماران نیازمند هم فعالیت دارند.

یکی از بیماران می گوید: اگر این جوانان جهادی نبودند بسیاری از بیماران مجبور بودند برای انجام کارهای خود پرستار همراه بگیرند که هزینه زیادی هم دارد. امروز این جوانان کارهای خیلی از بیماران که توانایی مالی ندارند را انجام می دهند و باید افتخار کنیم که در کشورمان چنین جوانانی وجود دارند.

* جهاد همیشه ادامه دارد؛ یکروز در دفاع از حرم و یک روز برای زندگی مردم کشورمان

گروه جهادی شهدای خانطومان؛ نام گروهی است که اعضایش هم اکنون در بیمارستان مسیح دانشوری با جان و دل به بیماران خدمت می کنند.

گروه از اقشار مختلف مردم، طلاب، دانشجویان و ایثارگران تشکیل شده و از ابتدای شیوع کرونا در بخش های مختلف بیماران کرونایی بیمارستان مسیح دانشوری مشغول فعالیت جهادی هستند. نکته جالب اینکه بسیاری از اعضای این گروه جهادی جزو مدافعان حرم در سوریه نیز بوده اند.

 

 

حجت الاسلام مصطفی حیدری معاون گروه جهادی خانطومان درباره فعالیت گروه در بیمارستان می گوید: برای ما جهاد همیشه ادامه دارد یکروز در دفاع از حرم حضرت زینب (ع) و یک روز برای زندگی مردم عزیزمان در ایران.

 

 

* دوسال خدمت جهادی به بیماران کرونایی

عباس شکوری مسئول گروه جهادی شهدای خانطومان هم اضافه می کند: از اسفند ۹۸ که نیروهای جهادی در بیمارستان مسیح دانشوری مستقر شدند یک علقه زیبایی بین آنها و پرسنل و بیماران برقرار شده که وقتی نیروها به خانه خود می روند دوباره اشتیاق خدمت به بیماران آنها را به خدمت در بیمارستان می کشد.

 

 

شکوری ادامه می دهد: حدود ۱۲۰ نیرو طی این دو سال در حال خدمت به بیماران در بیمارستان بوده اند و غیر از خدمت به بیماران و کمک به پرسنل و کادر درمان، در تهیه و توزیع آب میوه، شربت های گیاهی، خرید داروی لازم برای بیماران و حتی خرید کمبودهای بخش های کرونایی بیمارستان که تا الان بوده هم فعالیت داشته اند.

 

 

وی تاکید کرد: اعضای گروه این جهادی حتی در حد توان به بیمارانی که توان مالی ضعیفی داشتند هم با همکاری بیمارستان و خیرین کمک کردند و هزینه های بستری و درمان این بیماران را تامین کردند و گاهی سبد کالا نیز برای دوران نقاهت بیماران مستضعف تهیه کرده و میان آنها توزیع کردند.

* بیماری که با توسل به امام حسین(ع) شفا یافت

یکی از جهادگران در گفت وگو با فارس درباره اتفاقات زیبایی که در دوران فعالیتش در بیمارستان رخ داده، گفت: یک روز مانده به محرم امسال یکی از خادمان حرم امام حسین(ع) با هماهنگی گروه جهادی شهدای خانطومان، پرچم گنبد امام حسین علیه السلام  را به بیمارستان مسیح دانشوری آورد، در زمانی که پرچم را در بین بیماران و کادر درمان می بردند، شاهد اتقاقات خیلی زیبایی بودیم.

 

 

وی ادامه داد: یکی از اتفاقات زیبایی که در زمان حضور پرچم امام حسین(ع) در بیمارستان افتاد، شفای یک بیمار جوان بود. بیماری که بیست و پنج روز در آی سیوی بیمارستان بستری بود و بعد از توسل به امام حسین(ع) شفا پیدا کرد.

* جهادی های پای کار 

اگرچه روند واکسیناسیون این روزها در کشور پرشتاب تر شده اما همچنان تعداد زیادی از مردم ما در بیمارستان ها بستری هستند و هر روز هم افراد بیشتری به کرونا مبتلا می شوند. با این حال در کنار کادر درمان، گروه های جهادی و جهادگران بدون خستگی پای کار کمک به بیماران و نیازمندان هستند و با قدرت تمام با کرونا می جنگند تا انشالله روزی ریشه کن شدن این ویروس منحوس از کشور را جشن بگیریم.

 

 

در روزهایی که مردن خیلی از کشورهای دنیا تنها به نجات خود می اندیشند، در کشور ما جهادگرانی هستند که همچون روزهای جنگ تحمیلی از جان خود برای نجات مردم می گذرند و البته مردم هم به خوبی قدردان زحمات این افراد هستند. در ادامه پیام صوتی خانمی که همسرش در بیمارستان مسیح دانشوری است را می شنویم، پیامی که برای گروه جهادی شهدای خانطومان فرستاده و به زیبایی اقدامات و تلاش های جهادگران را توصیف و از آنها قدردانی می کند.

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: درمان خدمت جهادی بیمارستان مسیح دانشوری بیمارستان مسیح دانشوری خدمت به بیماران کادر درمان امام حسین ع یک روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی با همت بسیج سازندگی

به گزارش خبرنگار مهر، جواد ملک لو صبح یک شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بسیج سازندگی از یک نهال کوچک تبدیل به درخت تنومند شده است که بخشی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان دستگاه اجرایی نزد دولت شناخته می‌شود، همچنین قرارگاه جهادی در قالب راهبری پنج هزار گروه جهادی در عرصه‌های عمرانی، بهداشتی، دندانپزشکی، واکسیناسیون دام و طیور در ایام تعطیلات نوروزی و تابستانی مشغول خدمت رسانی به مردم هستند.

وی ادامه داد: بسته‌های معیشتی نقش مؤثری در کمک به قشر پایین جامعه دارند که از آغاز شیوع کرونا تاکنون یک میلیون و ۶۰۰ بسته معیشتی اهدا شده است.

وی افزود: سال گذشته نیز به همت خیران ۱۴۶ هزار بسته معیشتی، ۱۵ هزار بسته تحصیلی به دانش آموزان، توزیع ۳۵۱ هزار پرس غذای گرم، آزادی ۴۴ زندانی، اهدای ۷۹۹ جهیزیه، تهیه و اهدای ۶۳۶ اساسی، ساخت ۱۷۴ خانه محروم و مرمت ۱۹۲ خانه از دیگر اقدامات بسیج سازندگی بود.

ملک لو با اشاره به اهدای ۲۵۰ سری جهیزیه به بسیجیان شناسایی شده نیازمند همزمان با ۱۹ اردیبهشت، در خصوص پویش مردمی خانه دوست کجاست، گفت: در قالب این طرح در مساجد و حسینیه‌ها افطاری‌های ساده آماده و برای مردم گسترده شد، گروه‌های جهادی نیز با توجه به اینکه ماه رمضان بود با مراجعه به منزل اقشار کم درآمد منازل آنها را مرمت و بهسازی کردند که در این راستا ۵۶ گروه جهادی ۹۹ خانه را بازسازی کردند.

وی در رابطه با به طرح آب خیز تا جالیز، تاکید کرد: بسیج سازندگی در این طرح از منبع آب تا محل مصرف در قالب قرارگاه امام حسن (ع) با همکاری جهاد کشاورزی و منابع طبیعی قرارداد بسته و به ۹۰ طرح ورود کرده است.

وی اضافه کرد: توان همه گروه‌های جهادی در این طرح پای کار است و در قالب کانال کشی، لوله کشی، لایرروبی رودخانه‌ها و … این طرح با اعتبار ۵۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان با همت ۱۳۰ گروه جهادی اجرا می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا ادامه داد: در چند سال اخیر که کشور و استان ما هم با بحران تنش آبی روبرو بوده، از ظرفیت سازمان در طرح‌های آبرسانی استفاده شده و طی دو سال آذربایجان شرقی رتبه اول را در این خصوص کسب کرده است.

وی اضافه کرد: تعهدات قبلی ما در جهاد آبرسانی ۱۲۱ روستا بود که به ۱۷۸ روستا افزایش یافت و ۹۱ روستای آن آماده آبرسانی است که اگر این مرحله تمام شود وارد مرحله دوم خواهیم شد.

وی گفت: در مرحله اول روستاهای چهار شهرستان خداآفرین، هشترود، کلیبر و ورزقان مورد تعهد ما بود و در مرحله دوم تعداد ۲۳۲ روستا نیز اضافه شد که در کل استان با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان اجرا می‌شوند.

ملک لو در ادامه با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن خاطرنشان کرد: این طرح بزرگ، اولویت اول رئیس جمهور و بزرگ‌ترین دغدغه اقشار کم درآمد است و بسیج سازندگی نیز طرح شهید تجلایی این مساکن را متعهد شده و می‌سازد.

وی ادامه داد: در آغاز این طرح تعدادی از انبوه سازان کار را ناممکن می‌دانستند ولی خو شبختانه طی دو سال پیشرفت خوبی داشته است و ۷۲ واحد آن در فاز جنوبی تا پایان خرداد تحویل داده می‌شود.

وی تاکید کرد: در شهر مرند نیز ۲۵۲ واحد توسط بسیج سازندگی ساخته می‌شود که تا پایان شهریور تعدادی از آنها آماده تحویل خواهند شد و در شهر مراغه نیز ۱۶۰۰ واحد در مراغه در مرحله آماده سازی است و کلنگ آغاز آن به زمین زده شده است.

وی افزود: در شهرک اندیشه نیز ساخت ۷۶۰ واحد برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی از دیگر اهداف مأموریتی ماست.

وی، سکونت‌های غیر رسمی و حاشیه نشینی در شهرهای تبریز، مراغه، سراب و از دیگر اهداف مأموریتی بسیج سازندگی عنوان کرد و گفت: بسیج سازندگی این بار در کنار طرح کرامت که فرهنگی بود در راستای زیر ساخت‌های شهری ورود یافته که نوسازی مدارس، بهداشت و درمان، مراکز آموزشی، کتابخانه ها و معابر در این مناطق از آن جمله است.

وی ادامه داد: با نوسازی مدارس در قالب قرارگاه امام حسن (ع) تفاهم نامه‌ای منعقد شده و برای عقد قرارداد به تهران رفتیم که طی آن ۲۴۸ مدرسه شناسایی شده، بهسازی و به جای مدارس سنگی و کانکسی با اعتباری بالغ بر ۱,۵۰۰ میلیارد تومان ساخته می‌شود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه عاشورا در پایان ادامه داد: سال ۹۷ ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه ابلاغ شده که در سطح استان ۱۲۵۶ صندوق ایجاد شده و ۶۸۱۹۰ نفر عضو آنها هستند و در نتیجه این صندوق‌ها ۶۶ تعاونی شکل گرفته و بیشتر مأموریت‌های صندوق ترویج فرهنگ کار و سبک زندگی و اشتغال‌های خانگی است.

ملک لو افزود: رقم تسهیلات صندوق به متقاضیان این صندوق‌ها پنج برابر آورده نفر است.

وی گفت: شعار امسال با قرارگاه اقتصاد مقاومتی مطابقت دارد و اعتباری که شامل صندوق‌های قرض الحسنه است از محل تبصره ۱۸ از طریق وام تعلق می‌گیرد و متقاضیان تسهیلات برای ایجاد اشتغال باید به سامانه اقتصاد مقاومتی مراجعه و مدارک و اسناد مرتبط با آن را بارگذاری کنند تا طبق آن درخواست وام بررسی و تسهیلات تعلق بگیرد که سال گذشته ۷۰ درصد مبلغ تسهیلات جذب شده است.

کد خبر 6097173

دیگر خبرها

  • دفاع بذرپاش از وعده ۴ میلیون مسکن رئیسی
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی با همت بسیج سازندگی
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی