Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: 68 کارآزمایی بالینی بزرگ در حوزه کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر علیرضا زالی امروز در حاشیه مراسم بهره برداری از مرحله دوم بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) در جمع خبرنگاران افزود: در این بیمارستان علاوه بر انجام کار‌های درمانی، در حوزه تحقیقات کرونا هم در عرصه ملی و بین المللی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: تاکنون بیش از 244 طرح مرتبط با کرونا در این بیمارستان طراحی شده که 167 طرح به اتمام رسیده است.
زالی تصریح کرد: از آعاز بیماری کرونا تا کنون در بیمارستان مسیح دانشوری 7 هزار و 852 بیمار بدحال کرونایی بستری شدند که 85 درصد آنان بهبودی کامل پیدا کرده و مرخص شدند.
وی افزود: همچنین 93 هزار بیمار سرپایی کرونایی در این بیمارستان درمان شدند.
زالی گفت: بیش از 10 هزار و 173 بیمار در خیز چهارم در این بیمارستان به صورت سرپایی درمان شدند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ظرفیت بیمارستان امام حسن مجتبی را 377 تخت اعلام کرد و گفت: این بیمارستان در 12 طبقه و به مساحت 17 هزار متر مربع بنا احداث شده است.
دکتر زالی افزود: امروز بخش انکولوژی این بیمارستان با ظرفیت 42 تخت راه اندازی شد. پیش بینی می‌شود تا پایان مرداد ماه، 8 درصد باقیمانده کار‌های عمرانی و تجهیز این بیمارستان به اتمام برسد.
مرحله دوم بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) با حضور ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علی اکبر ولایتی رییس بیمارستان مسیح دانشوری و علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز در محوطه بیمارستان مسیح دانشوری، راه اندازی شد.
فرمانده عملیات مبارزه با کرونا در استان تهران گفت: هم اکنون نقشه درگیری بیماری در هر 5 حوزه جغرافیایی شهر تهران فعال است و تقریبا در حال حاضر همه شهرستان‌های شهر تهران نارنجی هستند.
 دکتر علیرضا زالی در مراسم راه اندازی بخش انکولوژی ساختمان امام حسن مجتبی (ع) در بیمارستان مسیح دانشوری افزود: به نظر می‌رسد کانون‌های مختلفی در تهران وجود دارند که این کانون‌ها هر چند وقت یکبار تعدادی از بیماران را دارند. الان نقشه درگیری بیماری در هر 5 حوزه جغرافیایی شهر تهران فعال است و تقریبا در حال حاضرهمه شهرستان‌های شهر تهران نارنجی هستند.
وی تاکید کرد: تنها شهر‌های بهارستان، ملارد و قدس زرد هستند، اما شهر تهران این هفته هم نارنجی بود و پیش‌بینی می‌کنیم رنگ نارنجی هفته دیگر هم برقرار باشد.
دکتر زالی افزود: متاسفانه از ابتدای هفته سوم و چهارم خرداد فرایند نزولی بیماران بستری و سرپایی کرونایی متوقف شد یعنی ما در دو هفته اول خرداد کاهش آمار را داشتیم، ولی از هفته سوم و چهارم عملا به کفه رسیدیم و تعداد بیماران کاهش نیافته است.
مرحله دوم بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) با حضور ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علی اکبر ولایتی رییس بیمارستان مسیح دانشوری و علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز (اول تیر ماه) در محوطه بیمارستان مسیح دانشوری، راه اندازی شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهر تهران بیمارستان امام حسن مجتبی رییس دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان مسیح دانشوری علیرضا زالی راه اندازی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۳۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید

به گزارش قدس خراسان، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و چهارصد و نود و یکمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم "راحله اکبری"، بیمار ۶۱ ساله مرگ مغزی ساکن تربت حیدریه معرفی شده از بیمارستان امام حسین (ع) آن شهرستان پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: کبد زنده یاد اکبری به مردی ۵۷ ساله ساکن مشهد که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

وی ادامه داد: قرنیه‌های این بانوی مرگ مغزی نیز برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

اهدای قلب جوان مرگ مغزی

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: اهدای قلب جوان مرگ مغزی شده ۲۱ ساله در بیمارستان امام رضا(ع)مشهد جان مرد ۵۳ ساله ساکن تربت جام را نجات داد.

محمد عباسی اظهار کرد: صد و چهاردهمین عمل پیوند قلب بر روی این بیمار مبتلا به نارسایی قلبی در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.

وی ادامه داد: قلب جوان اهدا کننده که دچار مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضای بیمارستان منتصریه مشهد دریافت و در بخش جراحی قلب باز بیمارستان امام رضا(ع) به این بیمار پیوند شد.

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد حال عمومی بیمار را رضایت بخش اعلام کرد و گفت: این بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه(آی.سی.یو) قلب باز، بستری است و دوران نقاهت را طی می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گل‌گهر فقط با این بازیکن کلین‌شیت می‌کند
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد