Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ۶۸ کارآزمایی بالینی بزرگ در حوزه کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری انجام شده است.

به گزارش برنا؛ علیرضا زالی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز سه شنبه در حاشیه مراسم بهره برداری از فاز دوم بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) در جمع خبرنگاران گفت: در این بیمارستان علاوه بر انجام کارهای درمانی، در حوزه تحقیقات کرونا هم در عرصه ملی و بین المللی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: تاکنون بیش از ۲۴۴ پروژه مرتبط با کرونا در این بیمارستان طراحی شده که ۱۶۷ پروژه به اتمام رسیده است.

زالی تصریح کرد: از آعاز بیماری کرونا تا کنون در بیمارستان مسیح دانشوری ۷ هزار و ۸۵۲ بیمار بدحال کرونایی بستری شدند که ۸۵ درصد آنان بهبودی کامل پیدا کرده و مرخص شدند.

او افزود: همچنین ۹۳ هزار بیمار سرپایی کرونایی در این بیمارستان درمان شدند.

او گفت: بیش از ۱۰ هزار و ۱۷۳ بیمار در خیز چهارم در این بیمارستان به صورت سرپایی درمان شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ظرفیت بیمارستان امام حسن مجتبی را ۳۷۷ تخت اعلام کرد و گفت: این بیمارستان در ۱۲ طبقه و به مساحت ۱۷ هزار متر مربع بنا احداث شده است.

زالی افزود: امروز بخش انکولوژی این بیمارستان با ظرفیت ۴۲ تخت راه اندازی شد. پیش بینی می شود تا پایان مرداد ماه، ۸ درصد باقیمانده کارهای عمرانی و تجهیز این بیمارستان به اتمام برسد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علیرضا زالی بیمارستان درمان دانشگاه علوم پزشکی علیرضا زالی بیمارستان مسیح دانشوری کرونا کارآزمایی بالینی بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد شمسایی اظهار کرد: آمارنامه ملزومات دارویی برای اولین بار در سال گذشته منتشر شد و به موازات آن دسترسی به داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی برای ذیفنعان و شرکت های فعال این حوزه مهیا شده است.

وی افزود: مطالعات ارزیابی بالینی ملزومات دارویی نیز توسط اداره مطالعات بالینی، پذیرش شده درسال گذشته ۹ فرآورده مورد بررسی قرار گرفته است.

به گفته رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو یکی از اقدامات انجام شده در راستای تسهیل امور فراورده های ملزومات دارویی دسته بندی، استانداردسازی و تهیه فهرست این فرآورده ها بوده است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازداشت عامل قتل هولناک در بوستان ولایت
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • گل‌گهر فقط با این بازیکن کلین‌شیت می‌کند
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • راه اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • نجات جان ۵ بیمار با اهدای عضو جوان بجنوردی
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید