Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران صبح امروز در مراسم افتتاح بیمارستان بزرگ امام حسن مجتبی (ع)، اظهار کرد: ساختمان امام حسن مجتبی (ع) دارای ۳۷۷ تخت بستری است و تعداد تخت‌های بیمارستان مسیح دانشوری را تقریبا به دو برابر ارتقا می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه بیمارستان مسیح دانشوری پذیرای بیماران کرونایی است، کار کردن در فضای محدود قبلی بسیار سخت و طاقت‌فرسا بود.

او ادامه داد: بیمارستان مسیح دانشوری قطب آموزش دانشجویان پزشکی است و یک نگاه چند وجهی در این بیمارستان دیده می‌شود. این مرکز یکی از قطب‌های حوزه ریوی و تنفسی است که حجم قابل توجهی از خدمات را  در بحران همه گیری به بیماران کرونایی ارائه داده است.

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: این مرکز درمانی در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا قرار دارد و ۷۸۲۵ بیماران کرونایی در این مرکز بستری هستند. ۸۵ درصد از بیماران کرونایی بستری در این مرکز درمانی درمان و ترخیص شده اند که این کارنامه درخشان با وجود ارجاعی بودن این مرکز درمانی بوده است.

زالی بیان کرد: در این بیمارستان ۲۴۲ پروژه مطالعاتی در زمینه بیماری کرونا انجام شده که ۱۶۷ پروژه به نتایج قطعی رسیده است.

بیشتربخوانید

هنوز مجوز اضطراری واکسن "ایران برکت" صادر نشده است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمارستان امام حسن مجتبی مسیح دانشوری بیمارستان مسیح دانشوری بیماران کرونایی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور

 روستایی در بازدید از دیمزار‌های استان آذربایجان شرقی گفت: استفاده از ارقام مقاوم ساده‌ترین روش کنترل بیماری زنگ زرد در دیمزار‌ها است و به خاطر بارندگی‌های بهاری امسال شرایط مناسب برای فعالیت‌های عوامل بیماری‌زا به‌ویژه در گندم فراهم است.

وی استفاده از دستورالعمل‌های فنی موسسه و بکارگیری بسته‌های زراعی را در کاهش میزان خسارت عوامل بیماری‌زا و تنش‌های محیطی تاثیرگذار دانست.

روستایی گفت: استفاده از بذر زیاد در واحد سطح در موقع کشت موجب توسعه سریعتر بیماری زنگ زرد در سال‌های مرطوب می‌شود و در موقع بروز تنش خشکی به دلیل رقابت درون بوته‌ای موجب خسارت شدید به مزارع خواهد شد.

رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور ضمن ارزیابی وضعیت و روند رشد مزارع دیم بر توسعه کشت ارقام مقاوم گندم به‌منظور افزایش تنوع ژنتیکی و مقابله با خسارات آفات و بیماری‌ها تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • جزئیات جدید و دردناک از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای ؛ قصد فروش یسنا را داشتند
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود