Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به تشدید موج چهارم کرونا، رئیس، معاونین و اساتید متخصص بیمارستان مسیح دانشوری همه روزه به صورت کشیک شبانه، جهت نظارت بر امور پذیرش و درمان بیماران کرونایی آنکال خواهند بود.

اولین جلسه کشیک ریاست جهت گزارش مدیریتی آنکالی (راند مدیریتی) شبانه بیمارستان مسیح دانشوری برگزار شد.

بنابر اعلام روابط عمومی بیمارستان مسیح دانشوری،  ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ و با حضور دکتر ولایتی اولین جلسه گزارش مدیریتی و کشیک ریاست جهت آماده به خدمت(آنکال)بیمارستان مسیح دانشوری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جلسه با حضور تمامی متخصصان مقیم و سوپروایزرهای مرکز برگزار شد که در خصوص رسیدگی به  مسائل و مشکلات بیمارستان و بیماران کرونایی و همچنین بیماران جدید الورود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

بیمارستان مسیح دانشوری در راستای خدمات رسانی بهتر و سریع تر به بیماران کرونایی در اجرای این طرح پیشقدم گردیده که بر اساس آن کشیک‌ریاست علاوه بر مسئول فنی بیمارستان باید تا صبح پاسخگوی تمام تحولات و رویدادهای مجموعه باشد.

بر اساس این طرح، رئیس، معاونین و اساتید متخصص مسیح دانشوری همه روزه به صورت کشیک شبانه، جهت نظارت بر امور پذیرش و درمان بیماران کرونایی با توجه به تشدید موج چهارم کرونا آنکال خواهند بود و در این طرح دکتر ولایتی رییس بیمارستان نیز در نوبت‌های زمانی(شیفت ) آنکال جهت خدمت رسانی به بیماران حضور خواهد داشت.

بر اساس این گزارش دکتر ولایتی رئیس مرکز، دکتر جماعتی قائم مقام ریاست، خانم اسماعیلی مدیر پرستاری، دکتر طبرسی معاون آموزشی، دکتر پژهان معاون درمان، دکتر عباسی رئیس بخش جراحی و پیوند اعضا، دکتر عابدینی رئیس اورژانس ریه و کرونا، دکتر بهروز فرزانگان رئیس بخش بیهوشی و ای‌سی‌یو اورژانس کرونا، دکتر هاشمیان مسئول ای‌سی‌یو بیماران حاد تنفسی، دکتر بخشایش کرم رئیس بخش رادیولوژی و تصویر برداری نیز در شیفت‌های مربوط حضور دارند.

/ایسنا 

بیشتر بخوانید: درگذشت پرستار باردار بیمارستان لقمان بر اثر کرونا

جرئیات جدید تست رایگان کرونا در ایستگاه مترو

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان مسیح دانشوری بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۳۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران با اشاره به انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری از مسدود کردن ۳۵ میلیارد ریال وجوه حاصل از برداشت‌های غیر مجاز اینترنتی با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار وحید مجید، عصر امروز_ یک‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در ستاد فرماندهی انتظامی مازندران با بیان اینکه پلیس فتای استان از پلیس‌های دارای رتبه در حوزه کشف جرایم سایبری بین استان‌های کشور است، اظهار کرد: پلیس فتای مازندران در سال گذشته موفق به کسب رتبه دوم شده است که جا دارد از تلاش‌های و زحمات فرمانده انتظامی و رئیس پلیس فتای استان قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه به دلیل ضریب بالای نفوذ اینترنت در این استان و دریافت خدمات بالای سایبری شهروندان، طبیعتاً مجرمان اینترنتی در این حوزه فعالیت بیشتری دارند، افزود: پلیس فتای مازندران با جرایم مختلفی در این حوزه نسبت به سایر استان‌ها مواجه است.

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران با اشاره بر کلاهبرداری اینترنتی بر بازارهای آنلاین، برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز، مزاحمت‌های اینترنتی، دسترسی به اطلاعات افراد و قمار و شرط بندی اینترنتی را از اولویت‌های جرایم سایبری در مازندران عنوان و مطرح کرد: ۲۰ باند در حوزه‌های مختلف جرایم سایبری در مازندران منهدم شد که ۳۵ میلیارد ریال از وجوه مردم که از سوی مجرمان سایبری به صورت غیرمجاز برداشت شده بود با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای مازندران مسدود شد.

مجید با اشاره به اینکه در حوزه طرح نور اقدامات قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم، گفت: تقریباً ۹ هزار و ۸۳۵ تار نما و صفحه را که دارای تأثیر منفی در حوزه امنیت اخلاقی مردم بوده و در انتشار تصاویر نامربوط و محتواهای غیرمتعارف فعالیت داشته، رصد و مورد پایش قرار دادیم.

وی ادامه داد: با تمرکز عملیاتی روی سه هزار و ۸۴۲ مورد و انطباق آن با جرم انگاری بالغ بر ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی با استفاده از کاربران هوشمندی که در این حوزه داشته ایم و اعلام به فتای مراکز استان اقدام شد.

رئیس پلیس فتای فراجا مازندران همچنین از برخورد قضائی و عملیاتی با یک‌هزار مورد از این صفحات و تارنماها و حذف محتواها خبر داد و خاطرنشان گرد: در این حوزه با همکاری شهروندان اقدامات خوبی صورت گرفته است.

کد خبر 750868

دیگر خبرها

  • گل‌گهر فقط با این بازیکن کلین‌شیت می‌کند
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • فاز ۳ طرح نهضت ملی مسکن رزن عملیاتی می‌شود
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • اوزونیدیس: شاید فرودگاه سیرجان برای تیم رقیب باز می‌شود نه ما!