Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد مقابله با کرونا در استان تهران گفت:با مدیریت ولایتی، تخت‌های بیمارستان مسیح دانشوری ظرفیت پذیرش بیش از ۱۸۰ بیمار سرپایی و ۱۱۰ بیماربستری را داشته‌ و خدمات آن نسبت به روزهای پایانی اسفند افزایش چشمگیری یافته است.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی، رئیس ستاد مبارزه با کرونای تهران   با حضور در بیمارستان مسیح دانشوری، ضمن دیدار با دکتر ولایتی رئیس این مجموعه، در بازدید نوروزی و حضور در بخش ‌ای مختلف، با جمعی از پزشکان، متخصصان و کادر درمانی این مرکز  ملاقات کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه، ولایتی ضمن خوش آمدگویی و تبریک اعیاد شعبانیه و آغاز سال جدید، از تلاش‌ها و مجاهدت‌های تمامی مدافعان سلامت در سراسر کشور و به ویژه کادر درمانی بیمارستان مسیح دانشوری تقدیر و تشکر کرده و اظهار امیدواری کرد: در سال جدید که با دو میلاد منجی عالم بشریت همراه است شاهد از بین رفتن ویروس کرونا و بازگشت آرامش و سلامت به ملت شریف و بزرگ ایران باشیم.

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری از زحمات شبانه روزی و دلسوزانه همه مسئولان، دست اندرکاران و همکاران در بخش‌های مختلف نظام و از جمله وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا در پیگیری موضوعات بیش از یک ساله در مبارزه با این ویروس تقدیر و تشکر کرد.

 زالی ضمن تبریک و تشکر از ولایتی و تمامی متخصصان و کادر درمانی این مجموعه با بیان اینکه بیمارستان مسیح دانشوری یکی‌از قطب‌های موثر و‌ متخصص در کشور است، گفت:  از ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور این مجموعه همراه و‌ همگام با ستاد ملی مقابله با کرونا با تمام توان عمل کرده و در خط مقدم به فعالیت و مجاهدت پرداخته است.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان مسیح‌دانشوری در قطب ارجاعی از اکثر نقاط کشور قرار دارد، افزود: در ایام تعطیلات نوروز هم بیمارستان تعطیل نبود و‌ میزبان بیماران کرونایی ارجاعی نیز بوده است و با تمام توان به فعالیت خود ادامه داده است.

رئیس ستاد ملی مقابله با کرونا استان تهران بیان کرد: با تدابیر دکتر ولایتی و مدیریت مجموعه، تخت‌های بیمارستان در طول روزهای اخیر ظرفیت  پذیرش بیش از ۱۸۰ بیمار سرپایی و ۱۱۰ بیماربستری را  داشته‌ است و خدمات بیمارستان نسبت به روزهای پایانی اسفند ماه سال گذشته افزایش چشمگیری یافت.

زالی گفت: اختصاص اورژانش و‌ تریاژ مخصوص به بیماران کرونایی با کادر متخصص ‌و مجرب از جمله خدمات بیمارستان مسیح دانشوری به بیماران کرونایی بوده‌ است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به خدمات درخشان این بیمارستان اظهار کرد: حتی بیمارانی که با وضعیت وخیم و مشکل حاد تنفسی مراجعه کردند نیز در این مرکز پذیرش شده اند و روند درمان به خوبی انجام شد و با توجه به سطح بالای دانش، تجربه و مدیریت در این مجموعه، همواره پیشگام ارائه خدمات به هموطنان و به ویژه در پذیرش بیماران حاد تنفسی و اپیدمی‌ها  بوده‌است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا بیمارستان مسیح دانشوری زالی بیمارستان مسیح دانشوری بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در پیام گرامیداشت روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی از اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات برای حمایت بیشتر از این بیماران سخن گفت.

متن پیام رئیس سازمان غذا و دارو

۱۸ اردیبهشت، روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی است بیماران تالاسمی هم جزو بیماران خاص محسوب می‌شوند در گذشته دغدغه نظام سلامت افزایش طول عمر این عزیزان بیمار خاص بود اما امروز به فکر افزایش کیفیت زندگی و ارائه زندگی مطلوب با افزایش سطح بهداشت مانند همه هموطنان است.

تصویر امروزی بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس حتی برای بدبین‌ترین افراد نیز تردیدی از توانمندی عزیزان مبتلا به این بیماری‌ها باقی نگذاشته است.

جامعه امروز ایران به خوبی بر این موضوع آگاه است که با درمان مطلوب می‌توان از بیمار خاص، فردی پویا، قابل اعتماد و با انگیزه‌ای ساخت که صرفاً صفت بیمار خاص را در کوی و برزن زندگی به دنبال خود می‌کشد و بیماری از زندگی اش رخت بربسته است.

تعداد بیماران تالاسمی ماژور، سیکل سل و اینترمدیا شناسایی شده در کشور ما که شیوعش هم در آن یکسان نیست به حدود ۲۳ هزار نفر می‌رسد که در نوار ساحلی و در استان‌های حاشیه خلیج فارس و دریای خزر میزان ابتلاء به این بیماری معمولاً بیشتر است.

سازمان غذا و دارو همواره در تلاش است تا داروی بیماران تالاسمی را به نحوه مطلوب‌تری تأمین کند به طوری که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تأمین شد.

ما در تأمین داروهای تالاسمی تلاش می‌کنیم نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد.

همچنین امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوانیم حمایت‌های بیشتری از بیماران خاص داشته باشیم.

کد خبر 6098032 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • کاهش قیمت و افزایش خدمات در حج ۱۴۰۳